Bij Dentsply Sirona Benelux profiteert u niet alleen van ruim vijftig jaar ervaring, maar ook van de modernste technieken op orthodontisch gebied. En dat merkt u meteen. Ooit gestart als productiebedrijf van Nord-schroeven, brackets en orthodontische banden voor incisieven, premolaren en molaren heeft Dentsply Sirona Benelux zich door de tijd heen weten te ontwikkelen tot een full-service orthodontisch depot. Een jong en enthousiast team van deskundige medewerkers helpen u bij het maken van de juiste keuze uit de grote verscheidenheid aan producten.

Zo beschikt Dentsply Sirona Benelux over een ruime sortering handinstrumenten, edgewise-, straight-wire- en Begg brackets, self ligating brackets en een uitgebreid assortiment draden in gestrekte vorm en voorgevormde bogen. Deze draden zijn verkrijgbaar in diverse legeringen zoals nitinol, nikkel titanium en roestvast staal. Natuurlijk levert Dentsply Sirona Benelux ook allerlei soorten intra- en extraorale elastieken evenals allerlei disposables, van wattenrollen tot speekselzuigers.

Naast de verkoop van handinstrumenten, draden, elastieken en disposables is Dentsply Sirona Benelux ook het adres voor kleinapparatuur als lasapparaten en lichtuithardingslampen. Kortom, alles wat een specialist nodig heeft levert Dentsply Sirona Benelux.

Sinds juli 2006 is het voor de orthodontist mogelijk om eenvoudig, snel en veilig via onze website producten te bestellen; handmatig of via het geavanceerde BarTrack®-systeem. Het aantal klanten dat zo de orders via de barcode op de producten met de scanner van Dentsply Sirona benelux plaatst, neemt snel toe. En dat is niet verwonderlijk. Want hierdoor vereenvoudigt de bestelprocedure, vermindert de foutkans, versnelt de levering en krijgt u beter zicht op de bestelhistorie en omloopsnelheid van de producten.